Αποκάλυψη από τον Σωτήρη Κοντιζά: «Δεν θα είμαι σε όλα τα επεισόδια του MasterChef» (vid)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 10:05 Αποκάλυψη από τον Σωτήρη Κοντιζά: «Δεν θα είμαι σε όλα τα επεισόδια του MasterChef» (vid)

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς με αφορμή την πρεμιέρα του MasterChef, το οποίο επιστρέφει από τη νέα χρονιά στο Star.

Το MasterChef επιστρέφει τη νέα χρονιά, με τους κριτές να έχουν προϊδεάσει για τις αλλαγές που θα υπάρξουν.

Με αφορμή την πρεμιέρα του MasterChef, για το οποίο έχει κυκλοφορήσει επικό τρέιλερ, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου και αποκάλυψε ότι δεν θα βρίσκεται σε όλα τα επεισόδια.

«Αυτή είναι μια αλλαγή, δεν θα παίζω σε όλα τα επεισόδια. Για να ξεκουραζόμαστε, έχει προβλέψει η παραγωγή γι’ αυτό. Είμαστε και μπαμπάδες όλοι πλέον, οπότε μας αγαπάνε πάρα πολύ. Έχουν φροντίσει να έχουμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές μας και θα πάμε και πάρα πολλά ταξίδια», ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση