MasterChef: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου κύκλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 10:57 MasterChef: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου κύκλου

Το MasterChef επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του STAR με τον έβδομο κύκλο του. Πότε κάνει πρεμιέρα.

Πρεμιέρα κάνει το επόμενο διάστημα ο 7ος κύκλος του MasterChef στο Star και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούμε για ακόμη μια σεζόν τους επίδοξους σεφ αλλά και τους ανανεωμένους τρεις κριτές του reality, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη.

Μετά το πρωτότυπο trailer του 7ου κύκλου, όπου ο "θείος Λεωνίδας" και ο Πάνος Ιωαννίδης ζητούν ως νέοι μπαμπάδες πατρικές συμβουλές από τον Σωτήρη Κοντιζά, ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου κύκλου, με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 21:00.

Οι τρεις κριτές του MasterChef λίγο πριν την πρεμιέρα προχώρησαν σε αποκαλύψεις για τις αλλαγές στον 7ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

«Η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα, γιατί όντως μπορεί να είναι η τελευταία τους μέρα. Επίσης, υπάρχει και το χρηματικό έπαθλο», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Και πρόσθεσε: «Σε κάθε δοκιμασία δίνουμε και κάποια χρήματα σε αυτούς που κερδίζουν. Θα είμαστε το ίδιο αυστηροί με τις προηγούμενες χρονιές. Όταν μιλάμε για φαγητό, ότι λέμε το εννοούμε. Πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο MasterChef των τελευταίων ετών».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε από την πλευρά του: «Έχουμε πάρα πολύ δυνατές περιπτώσεις. Θα έχει πάρα πολλές εκπλήξεις φέτος, είναι εντελώς διαφορετικό. Όλη αυτή η δομή που προυπήρχε με τις δοκιμασίες κλπ, το πώς θα είναι και τι θα συμβαίνει σε κάθε δοκιμασία αλλάζει άρδην».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε στη συνέχεια: «Κάθε χρόνο η ομάδα ξεπερνάει τον εαυτό της με το τρέιλερ. Το φετινό trailer είναι βγαλμένο από τη ζωή».

MasterChef 7: Δείτε το πρώτο trailer

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση