Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 10:07 Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γεμάτο ανατροπές ήταν το πρώτο επεισόδιο του Survivor All Star την Κυριακή. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (08/01) το πολυαναμενόμενο «Survivor All Star» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο για να αγωνιστούν.

Αφού διασκέδασαν, βρέθηκαν αμέσως στην ακτή για να πάρουν θέσεις μάχης, αφού πρώτα χωρίστηκαν σε "μπλε" και "κόκκινους", μαχητές και διάσημους. Οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Κόκκινη ομάδα:

Στάθης Σχίζας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Σάκης Κατσούλης, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Στέλιος Χανταμπάκης, Νίκος Μπαρτζης

Μπλε ομάδα:

Γιώργος Ασημακόπουλος, Τάκης Καραγκούνιας, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ηλίας Μπογδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Γκότσης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το πρώτο αγώνισμα κέρδισαν οι "Διάσημοι" με τον Στέλιο Χανταμπάκη να δίνει την τελική νίκη στην ομάδα του, η οποία κέρδισε και το έπαθλο αλλά και την ασυλία.

Οι Μαχητές, λοιπόν, βρέθηκαν για πρώτη φορά στο συμβούλιο του νησιού για να αποφασίσουν ποιος θα είναι τελικά ο πρώτος παίκτης που θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

 

 

Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και δήλωσε πως ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μάλιστα ψηφίστηκε από όλη την ομάδα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έκρυψε την προσωπική του δυσαρέσκεια για την ομοφωνία, ωστόσο δήλωσε πως δέχεται την απόφαση της ομάδας του.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση