Ανακοινώθηκε και επίσημα η 2η σεζόν του «Last of Us»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 21:17 Ανακοινώθηκε και επίσημα η 2η σεζόν του «Last of Us»

«Το ταξίδι συνεχίζεται» γράφει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση του επίσημου προφίλ της σειράς

Το «Last of Us» θα έχει και 2η σεζόν, μετά από ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στα social media.

Στο Twitter αναρτήθηκε βίντεο για την επιτυχημένη σειρά της HBO Max και στη λεζάντα γράφει: «Το ταξίδι συνεχίζεται. Το Last of Us θα επιστρέψει με ακόμη μία σεζόν στην HBO».

Δείτε την ανάρτηση

Το «Last of Us»

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι Naughty Dog για το PlayStation. Aξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει κερδίσει περισσότερα από 240 βραβεία, είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις παιχνίδια του PlayStation 3 και θεωρείται από πολλούς gamers, ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών.

Η ιστορία διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Τζόελ, ένας σκληραγωγημένος επιζών, προσλαμβάνεται για να βγάλει λαθραία την Έλι, ένα 14χρονο κορίτσι, από μια αυστηρή ζώνη. Αυτό που ξεκινά όμως ως μια απλή δουλειά, γίνεται σύντομα ένα βάναυσο και σπαρακτικό ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να βασιστούν ο ένας στον άλλον για να επιβιώσουν.

Δείτε το τρέιλερ της 1ης σεζόν

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση