Νέο τρέιλερ από το Netflix για το prequel του La Casa de Papel, το Berlin

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 21:57 Νέο τρέιλερ από το Netflix για το prequel του La Casa de Papel, το Berlin

Ο Berlin, ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες του La Casa De Papel, επιστρέφει στο Netflix με την ομώνυμη spinoff σειρά, τα γεγονότα της οποίας θα διαδραματίζονται πριν από αυτά της ισπανικής σειράς-φαινόμενο της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Το Netflix δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ του Berlin, με τον Πέντρο Αλόνσο να επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο και να μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Το prequel του La Casa De Papel θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2023 στην πλατφόρμα.

Δείτε το τρέιλερ του Berlin:

Το Netflix αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πως ο Berlin έκανε τα πρώτα του βήματα ως ληστής στο Παρίσι, πριν τα γεγονότα του La Casa De Papel.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση