Survivor Spoiler: "Διαλύουν" τους αντιπάλους και παίρνουν την αποψινή ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 14:12 Survivor Spoiler: "Διαλύουν" τους αντιπάλους και παίρνουν την αποψινή ασυλία

Τεράστια έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor All Star που επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (06/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες απόψε σε έναν νέο δύσκολο στίβο μάχης, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Στο Συμβούλιο του Νησιού η ένταση αναμένεται να είναι τεράστια, με τους "Κόκκινους" να έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας το βράδυ της Δευτέρας, νικητές αναδείχτηκαν οι Μπλε, φέρνοντας τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Από την κάλπη πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δήλωσε πως μάλλον ψηφίστηκε "για λόγους φιλίας".

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Σύμφωνα με τα Spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας είναι η Κόκκινη, κάνοντας την ανατροπή στο σερί των αντιπάλων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Μπλε έρχονται σε δύσκολη θέση, πηγαίνοντας στο Συμβούλιο του Νησιού για να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (06/06)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση