Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ έγινε ντοκιμαντέρ - Πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 15:19 Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ έγινε ντοκιμαντέρ - Πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου

Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του «Depp v. Heard».

Κυκλοφόρησε το trailer του νέου ντοκιμαντέρ στο Netflix «Depp v. Heard» που αφορά τη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ που ολοκληρώθηκε πέρυσι. Το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από το Netflix Αφορά την πολύκροτη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ που έγινε τον περασμένο χρόνο φέρνοντας στην επιφάνεια σοκαριστικές λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του ζευγαριού.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix «Depp v. Heard» πραγματεύεται τόσο τη δικαστική διαμάχη που κέρδισε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης όσο και την πολύκροτη σχέση τους. Όπως αναφέρει η διάσημη πλατφόρμα, η μίνι σειρά των 3 επεισοδίων έχει ως «στόχο να παρουσιάσει μια ουδέτερη οπτική για το τι συμβαίνει όταν το δικαστήριο της κοινής γνώμης αρχίζει να επισκιάζει την πραγματικότητα».

Η Έμα Κούπερ ανέλαβε την σκηνοθεσία η οποία έχει υπογράψει μεταξύ άλλων το ντοκιμαντέρ σχετικά με τον θάνατο της Μονρόε το 2022 «The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes». Το «Depp v. Heard» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση