«The Crown»: Τι θα δούμε στα επεισόδια της 6ης σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 14:02 «The Crown»: Τι θα δούμε στα επεισόδια της 6ης σεζόν

Η αγαπημένη σειρά που την έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια θεατές ανά τον πλανήτη φτάνει στη λήξη της.

Το Netflix θέλησε να δώσει μια μικρή γεύση από την έκτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης δραματικής σειράς «The Crown». Τα νέα επεισόδια θα παρουσιάσουν τα γεγονότα από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000, συμπεριλαμβάνοντας και τον τραγικό θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά η υπεύθυνη περιεχομένου του Netflix, Bela Bajaria, επιβεβαίωσε στο Deadline ότι η τελευταία σεζόν θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο του 2023.

Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην 6η σεζόν;

Η Elizabeth Debicki θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας έχοντας πάρει τη σκυτάλη από την Έμμα Κόριν στην 5η σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Dominic West, ο οποίος διαδέχθηκε τον Josh O’Connor στον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου στο τελευταίο επεισόδιο.

Ποιοι θα υποδυθούν τους ρόλους του Χάρι, του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μιντλέντον

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, το Deadline δημοσίευσε την είδηση ότι, μετά από μια εξαντλητική διαδικασία κάστινγκ, το «The Crown» είχε επιλέξει τους ρόλους του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για την 6η σεζόν.

Δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν τον πρώτο καθώς ωριμάζει από έφηβος σε νεαρό φοιτητή: Ο Rufus Kampa θα τον ενσαρκώσει στα 15 του χρόνια, καθώς παλεύει να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα- και ο Ed McVey θα τον ερμηνεύσει ως νεαρό ενήλικα, όταν και φλέρταρε τη μελλοντική Δούκισσα του Κέιμπριτζ, την οποία και γνώρισε στο St. Andrews το 2001.

 Εν τω μεταξύ, η νεοφερμένη Meg Bellamy θα υποδυθεί τη Middleton. Η σειρά θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο και των τριών ηθοποιών στην οθόνη. Στις 17 Μαρτίου δόθηκαν στην κυκλοφορία οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έδειχναν τόσο τον McVey όσο και την Bellamy εν δράσει, ενώ τα πρώτα επίσημα στιγμιότυπα ακολούθησαν στις 27 Απριλίου.

Πηγή: ing.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση