The Crown: Όλες οι λεπτομέρειες για την έκτη σεζόν - Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας και οι πρωταγωνιστές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 14:55 The Crown: Όλες οι λεπτομέρειες για την έκτη σεζόν - Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας και οι πρωταγωνιστές

Η τελευταία σεζόν της ιστορικής δραματικής σειράς του Netflix, The Crown (Το Στέμμα) θα μας μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του ’90 καθώς και στις αρχές του 2000. Ο έκτος κύκλος συμπεριλαμβάνει και τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997.

Ο τελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς που δημιούργησε ο Peter Morgan και αφηγείται τη ζωή της Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και ιστορίες που σχετίζονται με την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, θα αποτελείται από δύο μέρη. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Netflix, μέσω social media, το πρώτο μέρος του έκτου κύκλου θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου, ενώ το δεύτερο στις 14 Δεκεμβρίου 2023.

Όλες οι λεπτομέρειες για την έκτη σεζόν του The Crown

Η Elizabeth Debicki θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στον έκτο κύκλο, έχοντας λάβει τη σκυτάλη από την Emma Corrin, η οποία συμμετείχε στην πέμπτη σεζόν. Το ίδιο και ο Dominic West, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Josh O’ Connor υποδυόμενος τον Πρίγκιπα Κάρολο, στην τελευταία σεζόν της σειράς.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, το Deadline ανέφερε πως μετά από μια εξαντλητική διαδικασία casting, αποφασίστηκε ποιοι θα αναλάβουν τους ρόλους του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton στην έκτη σεζόν του The Crown. Έτσι, δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν τον πρίγκιπα William, ο Rufus Kampa, ο οποίος θα τον ενσαρκώσει στην ηλικία των 15 ετών, την περίοδο που παλεύει να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του, ενώ ο Ed McVey θα υποδυθεί τον Πρίγκιπα της Ουαλίας στα νεανικά του χρόνια, όταν γνώρισε την σύζυγό του Kate Middleton, το 2001. Παράλληλα, την Kate Middleton θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός Meg Bellamy.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν επίσης, η Imelda Staunton στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, η Lesley Manville ως πριγκίπισσα Margaret, ο Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, η Olivia Williams ως Camilla Parker Bowles, ο Khalid Abdalla ως Dodi Fayed, ο Salim Daw ως Mohamed Al-Fayed.

Η υπόθεση της πέμπτης σεζόν του Στέμματος ολοκληρώθηκε στο 1997, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα προσκλήθηκε από τον Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ να περάσει τις διακοπές της στο Σαιν-Τροπέ (λίγο πριν το θάνατό της τον Αύγουστο του ίδιου έτους).

Η έκτη σεζόν θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη και θα φτάσει τουλάχιστον έως το 2005, καθώς το Netflix γνωστοποίησε ότι ο γάμος του πρίγκιπα Καρόλου και της Camilla Parker Bowles θα συμπεριληφθεί στη σειρά.

Σύμφωνα με το Variety, η Claudia Harrison, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Άννα στην πέμπτη και έκτη σεζόν της σειράς, είπε ότι ο γάμος του ζευγαριού ήταν η τελευταία σκηνή που γύρισε το καστ.

Στην έκτη σεζόν του The Crown θα παρουσιαστεί και ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του συντρόφου της, Ντόντι Φαγιέντ σε τροχαίο ατύχημα στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου 1997. Ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν, έχει ξεκαθαρίσει ότι το ίδιο το ατύχημα θα δεν παρουσιαστεί στην οθόνη. Αντίθετα, είναι πιθανό να δούμε «το αυτοκίνητο να φεύγει από το Ritz μετά τα μεσάνυχτα με τους παπαράτσι να κυνηγούν το ζευγάρι και στη συνέχεια όσα ακολούθησαν με τον Βρετανό Πρέσβη στη Γαλλία να αναλαμβάνει δράση με το Υπουργείο Εξωτερικών καθώς και τις επακόλουθες συνταγματικές συνέπειες», σύμφωνα με μια πηγή από την παραγωγή. «Φοβόμαστε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο», πρόσθεσαν για το γύρισμα. Στη νέα σεζόν θα δούμε τον πρίγκιπα Κάρολο να φθάνει με μια βασιλική πτήση για να φέρει τη σορό της Νταϊάνα στο Λονδίνο και τον Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ να έρχεται αντιμέτωπος με ρατσιστικές συμπεριφορές από τις γαλλικές αρχές, όταν πήρε στην κατοχή του το φέρετρο του γιου του.

Σίγουρα, το τελευταίο καλοκαίρι της Νταϊάνα με τον Ντόντι Φαγιέντ θα βρεθεί στο επίκεντρο της έκτης σεζόν. Στο teaser που κυκλοφόρησε στις 9 Οκτωβρίου για τη σειρά βλέπουμε τις ηθοποιούς Claire Foy, την Olivia Colman και την Imelda Staunton, οι οποίες υποδύονται την βασίλισσα Ελισάβετ Β’ να περπατούν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Μαζί με το βίντεο ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες που θα κυκλοφορήσουν τα δύο μέρη της τελευταίας σεζόν.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση