Release Athens 2024: Στην Αθήνα οι Duran Duran

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 12:33 Release Athens 2024: Στην Αθήνα οι Duran Duran

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου.

Oι Duran Duran έρχονται στο Release Athens 2024 την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Το θρυλικό συγκρότημα των 80s, έρχονται στην Αθήνα λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, Danse Macabre», για να παρουσιάσουν ένα μεγάλο show βασισμένο στον πρωτοποριακό ήχο και ύφος τους, τα οποία έχουν με συνέπεια διευρύνει τα όρια της μουσικής, της μόδας και της τέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας τους, όπως αναφέρει το Realease Athens 2024.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Duran Duran, ξεκινάει την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 12:00.  Τα εισιτήρια κοστίζουν 60 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία. Διατίθενται επίσης περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με προνομιακές παροχές, προς 180 ευρώ.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση