Οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν να διορθώνουν τα μηνύματα αφού τα στείλουν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 23:04 Οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν να διορθώνουν τα μηνύματα αφού τα στείλουν

Τα μηνύματα που έχουν υποστεί επεξεργασία θα έχουν μια ειδοποίηση που θα εμφανίζεται δίπλα τους

Το WhatsApp ανακοίνωσε μια λειτουργία επεξεργασίας, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να τροποποιούν τα μηνύματα έως και 15 λεπτά μετά την αποστολή τους.

Η νέα λειτουργία θα γίνει διαθέσιμη σε χρήστες σε όλο τον κόσμο τις επόμενες εβδομάδες, αναφέρει ο Guardian.

Τα μηνύματα που έχουν υποστεί επεξεργασία θα έχουν μια ειδοποίηση που θα εμφανίζεται δίπλα τους. Ωστόσο, το ιστορικό επεξεργασίας δεν θα εμφανίζεται και ο χρήστης δεν θα μπορεί να δει τι έλεγε η ανάρτηση πριν από την τροποποίησή της.

Προηγουμένως, ο μόνος τρόπος για τη διόρθωση σε ένα μήνυμα που είχε σταλεί ήταν με τη διαγραφή του και την αντικατάσταση με νέο. Το WhatsApp εμφάνιζε την ειδοποίηση ότι «το μήνυμα διαγράφηκε».

Ανταγωνιστικές εφαρμογές, όπως το Telegram και το Signal, ήδη επιτρέπουν στους χρήστες να επεξεργάζονται μηνύματα. Το Twitter προσέφερε τη δυνατότητα διόρθωσης (μέσα σε 30 λεπτά) σε επιλεγμένους χρήστες πέρυσι.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση