Δήμος Καμένων Βούρλων: Έρχεται υποψηφιότητα έκπληξη!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 07:42 Δήμος Καμένων Βούρλων: Έρχεται υποψηφιότητα έκπληξη!

Η νέα υποψηφιότητα θα ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή και θα αλλάξει τα δεδομένα στα Αυτοδιοικητικά της περιοχής.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση στη στήλη "Παραπολιτικά" στο Δήμο Καμένων Βούρλων εκτός από τον νυν Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη, ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος διεκδικώντας 3η θητεία, διερευνητικές επαφές κάνει και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανίδης ο οποίος επίσης θέλει να γίνει Δήμαρχος Καμένων Βούρλων.

Ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος ακόμη δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, αφού το έδαφος δεν είναι και τόσο "γόνιμο" όσο αρχικά περίμενε. 

Νέα υποψηφιότητα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport μια νέα υποψηφιότητα έρχεται να ταράξει τα φαινομενικά ήρεμα νερά της Αυτοδιοίκησης στην περιοχή.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα φαίνεται να έχει γερές βάσεις, να έχει δυναμική και προέρχεται μετά από αρκετή "ζύμωση" στην τοπική κοινωνία. Οι πληροφορίες λένε ότι είχε αποφασιστεί να ανακοινωθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές που έδειχναν ότι θα γίνουν το Φθινόπωρο. Τώρα όμως που οι βουλευτικές "οδεύουν" για την Άνοιξη, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί πριν τις βουλευτικές εκλογές.

Πάντως άσχετα με το πότε θα γίνει η ανακοίνωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν γίνει η τράπουλα θα ανακατευτεί από την αρχή και ότι ο Γιάννης Συκιώτης σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει τον περίπατο που έκανε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Άλλωστε θα το καταλάβει και ο ίδιος όταν δει τα τελικά ψηφοδέλτια....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση