Άρχισαν τα όργανα στο Δήμο Καμένων Βούρλων;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 08:42 Άρχισαν τα όργανα στο Δήμο Καμένων Βούρλων;

«Άρχισαν τα όργανα» τραγουδούσε κάποτε ο Νίκος Γούναρης χωρίς να ξέρει σε πόσες περιπτώσεις θα έβρισκαν εφαρμογή οι στίχοι του Αλέκου Σακελλάριου. 

Τα όργανα, αυτή τη φορά, άρχισαν να ηχούν στο Δήμο Καμένων Βούρλων, όπου χθες Τρίτη (30/08) ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο έχοντας στην ημερήσια διάταξή του 14 θέματα. Κανένα από αυτά, όμως, δεν συζητήθηκε γιατί το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πραγματοποιήθηκε καθόλου και ο λόγος ήταν η έλλειψη απαρτίας που, μάλλον, θα πρέπει να ανησυχήσει το Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη. Γιατί δεν μιλάμε, μόνο, για τις απουσίες συμβούλων των παρατάξεων της μειοψηφίας, αλλά και για πολλούς συμβούλους της πλειοψηφίας που δεν έδωσαν το παρών στη χθεσινή συνεδρίαση.

Απουσίες που καταγράφονται λίγες μόνο ημέρες μετά την παραίτηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιάννη Γλυκού, μιας παραίτησης με πολλά ερωτηματικά και άλλες τόσες παρασκηνιακές κινήσεις, που εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Σχετίζονται, άραγε, οι απουσίες των συμβούλων της πλειοψηφίας με τις κινήσεις του Ηλία Κυρμανίδη ο οποίος θέλει να διεκδικήσει το Δήμο και η θητεία του ως αντιπεριφερειάρχη  ολοκληρώνεται σήμερα; Σχετίζονται με την παραίτηση του Αντιδημάρχου ή με άλλες που φημολογούνται πως έρχονται; Σχετίζονται με μια νέα υποψηφιότητα που έρχεται να ταράξει τα φαινομενικά ήρεμα νερά της Αυτοδιοίκησης στην περιοχή;

Ένα χρόνο και κάτι, πριν τις δημοτικές εκλογές, φαίνεται πως, στο Δήμο Καμένων Βούρλων η τράπουλα θα ανακατευτεί από την αρχή και ο Γιάννης Συκιώτης μάλλον δεν θα κάνει περίπατο, αλλά ένα δύσκολο αγώνα αντοχής.

H δήλωση του Δημάρχου Γιάννη Συκιώτη:

Μετά την αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τρίτης 30 Αυγούστου 2022, λόγω μη ύπαρξης της απαιτούμενης απαρτίας, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κάποιοι νομίζουν ότι με μικροπολιτικές τακτικές πλήττουν το πρόσωπό μου. Ωστόσο, αυτό που πλήττεται με τέτοιες συμπεριφορές είναι ο Δήμος, ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου, η ίδια η δημοκρατία. Η κριτική δεν γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες ή στο χαώδες διαδίκτυο. Γίνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου με πνεύμα συνεργασίας προσπαθούμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν τους δημότες. Τους δημότες που ψήφισαν να εκπροσωπηθούν και βλέπουν πως τέτοιες συμπεριφορές τελικά τους απαξιώνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση