Όταν μιλάει ο φακός...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 09:14 Όταν μιλάει ο φακός...

Ο Φάνης Σπανός και ο ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Χριστόφορος Αχινιώτης "συνελήφθησαν" από το φακό του LamiaReport σε χαλαρή και ευχάριστη διάθεση στη Στυλίδα, στην πρόσφατη συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και το αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα για τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Άνετος και ευγενικός ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρία Αναστασίου, συνομίλησε σε χαλαρό κλίμα με τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, για θέματα της περιοχής, αλλά και για τις περιφερειακές εκλογές!

Ο Χριστόφορος Αχινιώτης ένα στέλεχος καθαρά αυτοδιοικητικό με σημαντική εμπειρία στον Α' βαθμό, αλλά και στον Β' βαθμό αυτοδιοίκησης και με θετικό πρόσημο όχι μόνο στην ανατολική Φθιώτιδα, αλλά σε όλο το νομό, θα είναι σίγουρα μια δυνατή "μεταγραφή".

Λέτε η φιλική σχέση και εκτίμηση των δύο ανδρών να μετεξελιχθεί και σε κάτι περισσότερο;

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση