Μπατζελή στο Δίστομο: Κόντρες με τον Γκλέτσο, "Πολιτικό φλερτ" με Αναγνωστάκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 08:14 Μπατζελή στο Δίστομο: Κόντρες με τον Γκλέτσο, "Πολιτικό φλερτ" με Αναγνωστάκη

Δεν πέρασε απαρατήρητη η άμεση αντίδραση της επικεφαλής της παράταξης "Πατρίδα μας η Στερεά" Κατερίνας Μπατζελή σε αναφορές του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Απόστολου Γκλέτσου κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε την Πέμπτη 6/10 στο Δίστομο.

Πριν ο Απόστολος Γκλετσος αναφερθεί, μέσω της διαδικτυακής παρέμβασής του, στις πολεμικές επανορθώσεις , σημείωσε με νόημα πως αυτός δεν μπορεί να παραστεί δια ζώσης στη συνεδρίαση επειδή εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε αντίθεση με "κάποιους άλλους", τους οποίους, όμως, δεν κατονόμασε.

Η οξεία αντίδραση της πρώην Υπουργού στον Απόστολο Γκλετσο και ο διάλογος που ακολούθησε δεν άφησε αμφιβολίες πως, μάλλον, μπήκαμε πρώιμα στην προεκλογική περίοδο.

Δεν ήταν όμως ίδια η αντιμετώπιση που επιφύλαξε η Κατερίνα Μπατζελή απέναντι στον άλλο Συριζαίο επικεφαλής παράταξης, της ελάσσονος μειοψηφίας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο,  Δημήτρη Αναγνωστάκη, με τον οποίο έσπευσε, μάλιστα, να φωτογραφηθεί μαζί του σε μια "συνάντηση κορυφής" μετά από ένα "όχι τόσο εύκολο Περιφερειακό Συμβούλιο", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Κατερίνα Μπατζελή σε ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα.

Το "πολιτικό φλερτ", άλλωστε, μεταξύ των δύο περιφερειακών παρατάξεων δεν κρύβεται εδώ και πολύ καιρό και δεν σηκώνει και πολλές πολιτικές αναγνώσεις. Θα μεταφραστεί αυτό άραγε και με ένα κοινό βηματισμό των δύο σχημάτων στις περιφερειακές εκλογές του 2023; 

Πολυπαραγοντική η εξίσωση της αυτοδιοικητικής εκπροσώπησης του χώρου ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ στη Στερεά Ελλάδα και οι εθνικές εκλογές και, ακόμα περισσότερο, οι μετεκλογικές εξελίξεις θα ανακατέψουν κι άλλο την τράπουλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση