Παρουσίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας στην πορεία στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 08:30 Παρουσίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας στην πορεία στην Αθήνα

Στη μεγάλη πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ προς τη Βουλή, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας, συμμετείχαν και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. από τη Φθιώτιδα.

Μεταξύ των φωτογραφιών που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο, ξεχωρίσαμε δύο, στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας

Στην πρώτη φωτογραφία τον βλέπουμε χαμογελαστό με το βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιωτη και στη δεύτερη σε μια εγκάρδια χειρονομία με την πανεπιστημιακό - δημοσιογράφο, αλλά και υποψήφια για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Φθιώτιδα Βασιλική Λάζου.

Αξίζει τέλος να προσθέσουμε πως αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τη Λαμία συμμετείχαν στην ίδια πορεία με το μπλοκ του Εργατικού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση