Ο Στέλιος Κανέλλος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 08:37 Ο Στέλιος Κανέλλος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας;

Ο Στέλιος Κανέλλος, δικηγόρος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας θα είναι υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας στις προσεχείς εκλογές, σε περίπτωση που δεν συμπεριληφθεί τελικά στο ψηφοδέλτιο ο Θέμης Χειμάρας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ''Παραπολιτικά ''.

«Αν δεν κατέλθει τελικώς ο προσφάτως παραιτηθείς από την βουλευτική έδρα Θέμης Χειμάρας», αναφέρει η εφημερίδα, «προαλείφεται το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κανέλλος».

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με τον Στέλιο Κανέλλο δεν επιβεβαίωσε το δημοσίευμα, ωστόσο δήλωσε πως «είμαι στρατιώτης του κόμματος και βρίσκομαι στη διάθεση των καταστατικών οργάνων και του Προέδρου του κόμματος».

Να προσθέσουμε, τέλος, πως ο Στέλιος Κανέλλος έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος στη Φθιώτιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση