Χρήστος Ταξίδης: «Πάμε δυνατά... με έναν άνθρωπο που ξέρει τη «δουλειά»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 09:08 Χρήστος Ταξίδης: «Πάμε δυνατά... με έναν άνθρωπο που ξέρει τη «δουλειά»

«Σηκώνουμε από τώρα τα μανίκια ώστε τον Οκτώβριο να είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε δουλειά...», τονίζει μεταξύ άλλων ο Πολιτικός Μηχανικός Χρήστος Ταξίδης που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Φάνης Σπανός ανακοίνωσε τους πρώτους 19 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους από το ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας. Ο ίδιος είχε κάνει λόγο για έμπειρη, αλλά και ανανεωμένη ομάδα στελεχών στην ανακοίνωσή του «Συμπορευόμαστε με έμπειρους, αλλά και με νέους καταξιωμένους Φθιωτούς», τόνισε ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

Διαβάστε την ανάρτηση του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Χρήστου Ταξίδη:

«Ξεκινάμε λοιπόν!
Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση. Με επικεφαλής τον Φάνη Σπανό. Έναν άνθρωπο που ξέρει τη «δουλειά». Έναν άνθρωπο της πράξης, του έργου, του αποτελέσματος και όχι των "θα" και των βαρύγδουπων δηλώσεων.
Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να μην είμαι θεατής, αλλά συνοδοιπόρος και συνδιαμορφωτής του οράματος για το μέλλον αυτού του τόπου. Η Στερεά μπορεί καλύτερα, η Φθιώτιδα ακόμα πιο δυνατά.
Σας καλώ να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι. Να «συνεχίζουμε να επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» με πυξίδα το σεβασμό, την εντιμότητα, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας.
Σηκώνουμε από τώρα τα μανίκια ώστε τον Οκτώβριο να είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε δουλειά.
Καλή επιτυχία
φίλε Φάνη.
Καλή επιτυχία
σε όλη την ομάδα, που επιμένει δυναμικά στην καρδιά της Ελλάδας
», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Πολιτικός Μηχανικός και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Ταξίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση