Λουκά Αποστολίδη κατεβάζει το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 09:12 Λουκά Αποστολίδη κατεβάζει το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Στερεάς

Την ίδια ώρα η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα Αλεξάνδρα Βεντούρη ανακοινώθηκε από τον Φάνη Σπανό.

Στον Λουκά Αποστολίδη, ιδρυτικό στέλεχος του Κινήματος από τη Βοιωτία που έχει διατελέσει στο παρελθόν Υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής, κατέληξε το ΠΑΣΟΚ για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν πως η Χαριλάου Τρικούπη έκανε προσπάθειες να υπάρχει ισχυρή υποψηφιότητα που θα προέρχεται από τη Φθιώτιδα και για αυτό έγιναν κρούσεις στο Βαγγέλη Τσόγκα, στενό συνεργάτη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, και στον πρώην Βουλευτή Νίκο Τσώνη, χωρίς όμως αυτές να ευοδωθούν για διαφορετικούς λόγους. Μαθαίνουμε ακόμα πως αντίστοιχη κρούση έγινε και στο βουλευτή Βοιωτίας Γιώργο Μουλκιώτη.

Στόχος της ηγεσίας του Κινήματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι να σχηματιστεί ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο στο οποίο θα συμμετάσχουν ως υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη πρώτης γραμμής που είχαν διεκδικήσει τη ψήφο των πολιτών στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Ωστόσο είναι γνωστό ότι πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού. Μάλιστα πριν λίγες ώρες ανάμεσα στα δέκα νέα ονόματα, που ανακοίνωσε ο νυν Περιφερειάρχης Στερεάς, είναι και η Αλεξάνδρα Βεντούρη, η οποία ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Λουκά Αποστολίδη για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση