Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Ο απερχόμενος δήμαρχος έδωσε χθες μια ακόμη "παράσταση"»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 09:23 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Ο απερχόμενος δήμαρχος έδωσε χθες μια ακόμη "παράσταση"»

«Δεν θα αφήσω την τοξικότητα να νικήσει την πολιτική αντιπαράθεση και να διχάσει την πόλη. Η Λαμία πρέπει να αφήσει πίσω της την αδράνεια. Να ξαναβρεί το δρόμο της, να κοιτάξει μπροστά, να ελπίσει και να μεγαλουργήσει. Αυτήν την πορεία ενότητας, ελπίδας και προοπτικής, μόνο η "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία" μπορεί να την εγγυηθεί», αναφέρει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Διαβάστε την απάντηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου για τα όσα έχει καταγγείλει ο Θύμιος Καραΐσκος.

«Για άλλη μια φορά, οι πολίτες της Λαμίας παρακολούθησαν τον απερχόμενο δήμαρχο της πόλης να βρίσκεται σε πλήρη αποδρομή. Επανέλαβε τις γνωστές συκοφαντίες εναντίον μου, προσπαθώντας να πλήξει την προσωπικότητα, την ηθική και επαγγελματική μου υπόσταση.

Στο εύλογο ερώτημα όλων των πολιτών για ποιο λόγο όλο αυτό το διάστημα δεν δημοσιοποίησε αυτήν την πολύ σοβαρή καταγγελία, δεδομένου ότι τάχα κινδύνευε η ζωή του από συνυποψήφιό του, η απάντησή του ήταν ότι ήθελε να μου τα πει "κατά πρόσωπο". Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών αλλά και στη χλεύη της ίδιας της λογικής.

Αντί να απολογηθεί στους Λαμιώτες γιατί δεν κατάφερε να υλοποιήσει ούτε ένα μικρό ποσοστό από το πρόγραμμά του, προσθέτοντας μάλιστα νέες υποσχέσεις που θα μείνουν στα χαρτιά, ο απερχόμενος δήμαρχος συνεχίζει να δυναμιτίζει την προεκλογική αντιπαράθεση υπονομεύοντας την ενότητα των δημοτών. Μάλιστα, μέσα στον πανικό του, ψάχνει να βρει δεκανίκια εξ Αθηνών, τα οποία τα περιφέρει σαν καθρεφτάκια προς ιθαγενείς, υποτιμώντας τη νοημοσύνη και την κρίση των πολιτών της Λαμίας.

Απέναντι, λοιπόν, στις προχθεσινές, χθεσινές ή και μελλοντικές συκοφαντίες, επαναλαμβάνω ότι θα υπερασπιστώ τα νόμιμά μου δικαιώματα, όπως έχω δημόσια δεσμευτεί. Δεν θα αφήσω την τοξικότητα να νικήσει την πολιτική αντιπαράθεση και να διχάσει την πόλη. Η Λαμία πρέπει να αφήσει πίσω της την αδράνεια. Να ξαναβρεί το δρόμο της, να κοιτάξει μπροστά, να ελπίσει και να μεγαλουργήσει. Αυτήν την πορεία ενότητας, ελπίδας και προοπτικής, μόνο η "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία" μπορεί να την εγγυηθεί.

Ο απερχόμενος δήμαρχος έδωσε χθες μια ακόμη "παράσταση". Είναι ξεκάθαρο ότι αυτές οι κακόγουστες "παραστάσεις" είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσει σε όλη την προεκλογική περίοδο στην προσπάθειά του να αντιστρέψει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην πόλη. Γιατί γνωρίζει κι ο ίδιος ότι η "παράσταση νίκης" για τη Δύναμη Ανάπτυξης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου είναι σαρωτική και δεν αποτυπώνεται μόνο στη συγκλονιστική συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις μας, αλλά σε κάθε συζήτηση μεταξύ των δημοτών μας, σε κάθε γειτονιά της πόλης, σε κάθε χωριό του Δήμου μας.

ΥΓ. Σε κάθε εκλογική διαδικασία, οι νίκες ή οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι γνωστό, ότι ο χαρακτήρας και οι ποιότητες ενός ανθρώπου δεν φαίνονται στις νίκες του αλλά στο πως αντιμετωπίζει τις ήττες του. Ή τις αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια ή τις αντιμετωπίζει ως ένας επαγγελματίας πολιτικός που πολύ απλά δεν ξέρει να χάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση