Νάγια Φαρδή: "Αυτός είναι ο λόγος που ζητώ την ψήφο σας"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 09:04 Νάγια Φαρδή: "Αυτός είναι ο λόγος που ζητώ την ψήφο σας"

Τη δέσμευσή της πως θα είναι μια δυναμική παρουσία "χωρίς συμβιβασμούς, με πείσμα και μαχητικότητα, με αλληλεγγύη και σεβασμό στο Δημότη" εκφράζει με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Νάγια Φαρδή, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Λαμία, Περήφανη Πόλη» του Θύμιου Καραΐσκου.

Η Νάγια της κοινωνικής προσφοράς, στην ανάρτησή της ξεκαθαρίζει πως "η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν αποτελεί επάγγελμα ή τρόπο προσωπικής προβολής" και δηλώνει έτοιμη να συνεισφέρει "στα κοινά με προτάσεις και φρέσκιες ιδέες, έχοντας όμως πάντα ως φάρο μου το ήθος και την αξιοπρέπεια".

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης της Νάγιας Φαρδή:

«Έχουν απομείνει μόλις δύο εβδομάδες ως την κρίσιμη ημερομηνία των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Λαμιέων. Εκλογές στις οποίες συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Λαμία, Περήφανη Πόλη» του Θύμιου Καραΐσκου.

Πυξίδα σ’ αυτήν την απόφασή μου, ήταν η αγάπη για τη Λαμία και τους συμπολίτες μου καθώς και η διάθεσή μου για κοινωνική προσφορά σε κάθε συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη μου. Πιστεύω δε ακράδαντα ότι την αγάπη μου αυτή για την πόλη και τους συνδημότες μου μπορώ, με την εμπιστοσύνη σας, να την μετουσιώσω, με επιμονή και μαχητικότητα, σε προσφορά στα κοινά με προτάσεις και φρέσκιες ιδέες, έχοντας όμως πάντα ως φάρο μου το ήθος και την αξιοπρέπεια.

Η ενασχόληση, άλλωστε, με την τοπική αυτοδιοίκηση, τον πιο κοντινό στο δημότη θεσμό, δεν αποτελεί για μένα επάγγελμα ή τρόπο προσωπικής προβολής, αλλά πηγάζει από την επιθυμία μου, από την επιλογή ζωής για εθελοντική κοινωνική προσφορά.

Απέναντι στην ανυπαρξία οποιουδήποτε άλλου σχεδίου η προγράμματος για το μέλλον της Λαμίας στο δημόσιο διάλογο, παρότι απέμειναν λίγες μόνο ημέρες ακόμα, εμείς έχουμε να αντιπαραβάλλουμε το έργο μας την τετραετία που πέρασε αλλά και το όραμά μας για την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου, το σχέδιο μας και τις στρατηγικές μας επιλογές για το αύριο του τόπου:

Για την αναβάθμιση και επανίδρυση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά έργα στον τόπο μας, ύψους 48 εκατομμυρίων ευρώ που θα αλλάξει την πόλη μας ενισχύοντας την τοπική οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Για το ολοκληρωμένο σχέδιο πολιτιστικής ανάπτυξης, ένα σχέδιο προϋπολογισμού 13.000.000 ευρώ που θα ενισχύσει τη θέση της Λαμίας μας στον πολιτιστικό χάρτη, γιατί εμείς έχουμε την ιστορία και τον πολιτισμό στον πυρήνα του προγράμματός μας.

Για τα έργα ανάπλασης προϋπολογισμού 30.000.000 ευρώ που εκτελούμε με πυξίδα τη βιώσιμη ανάπτυξη σε κάθε τομέα της καθημερινότητας ώστε η πόλη μας και κάθε κοινότητα μας να είναι φιλικές προς τον πολίτη.

Για τα 24 έργα προϋπολογισμού 14.500.000 ευρώ, που υλοποιούμε στο χώρο του αθλητισμού για τους αθλητές μας, για τα άτομα με αναπηρία, για τις επόμενες γενιές!

Σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο μας να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε καίριες παρεμβάσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας για τον Δήμο, έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Με όραμα, σχέδιο και δουλειά να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, για να κάνουμε πράξη το όνειρό μας για μια πραγματικά Περήφανη Λαμία.

Ζητώ λοιπόν να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να δώσετε τη δυνατότητα να ακουστεί η φωνή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων, χωρίς συμβιβασμούς, με πείσμα και μαχητικότητα, με αλληλεγγύη και σεβασμό στο Δημότη».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση