Στην Υπάτη ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 18:34 Στην Υπάτη ο Θύμιος Καραΐσκος

Στην Δημοτική Ενότητα της Υπάτης βρέθηκε τη Δευτέρα (2/10) ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού "Λαμία Περήφανη Πόλη".

«Η υλοποίηση σημαντικού έργου στις κοινότητες της Υπάτης αποτελεί τη δικαίωση των προσπαθειών μας να συμβάλλουμε στην ολιστική ανάπτυξη της Δημοτικής Ενότητας και δικαιωθήκαμε.

Με τη συμμετοχή των συμπολιτών μας στις αποφάσεις κάναμε ξανά την περιοχή πόλο έλξης.

Η αλήθεια αποτυπώνεται στη θερμή υποδοχή που είχαμε από τους κατοίκους της Καρυάς, των Βασιλικών, της Αμαλώτας, του Καπνοχωρίου και της εμβληματικής Υπάτης και όχι σε αυτούς που κρύβονται πίσω από τις λέξεις και τις ενοχές τους.

Η εκλογική νίκη της ερχόμενης Κυριακής είναι αποτέλεσμα έργων, πολιτικών, δράσεων, προσπαθειών. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για όλες και όλους του συμπολίτες μας. Για τη Λαμία μας και τα χωριά της!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θύμιος Καραΐσκος. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση