Γιώργος Χαντζής: «Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 16:27 Γιώργος Χαντζής: «Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά»

Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα του δημάρχου Μακρακώμης, Γιώργου Χαντζή, που επανεξελέγη πανηγυρικά με ποσοστό 60,29%.

«Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ, ενωμένοι, με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και ισχυρή πολιτική βούληση, με διαρκώς αυξανόμενα αποθέματα δημιουργικότητας και διάθεσης για προσφορά. Στόχος μας είναι να χτίσουμε όλοι μαζί έναν ακόμη πιο σύγχρονο Δήμο που θα φτάσει ακόμη πιο ψηλά και θα πάει κι άλλο μπροστά τον τόπο μας...», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Μακρακώμης.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του ευχαριστήριου μηνύματος του Γιώργου Χαντζή:

«Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες, συμπολίτες μου, από τα βάθη της καρδιάς μου εκφράζω τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς όλους εσάς, για την επανεκλογή μου στο αξίωμα του Δημάρχου Μακρακώμης.

Αποτελεί  μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα το γεγονός ότι με εμπιστευτήκατε ξανά. Αποδείξατε ότι είμαι ο «δήμαρχος της καρδιάς σας» και εγώ σας δίνω την υπόσχεση πως θα τιμήσω την ψήφο σας και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, με αφοσίωση, όραμα, σχέδιο και διαφάνεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου Μακρακώμης.

Μαζί, καταφέραμε να προωθήσουμε πολλά και σημαντικά έργα για το καλό του Δήμου μας και των κατοίκων του. Όμως, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας. Πάμε ξανά μαζί, γιατί υπάρχουν κρίσιμα έργα σε εξέλιξη, ώστε να κάνουμε το Δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού.

Σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως που με την ψήφο σας μας τιμήσατε και ως ομάδα, πιστεύετε σε όλους εμάς και μας δώσατε αυτή τη μεγάλη νίκη. Σε αυτό το ταξίδι, συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αγωνιζόμαστε καθημερινά για να πάμε τον Δήμο μας δυναμικά μπροστά, στη θέση που του αξίζει με βάση και την ιστορία του τόπου μας.

Τα χρόνια που πέρασαν εργαστήκαμε με αυταπάρνηση, ήθος,  διαφάνεια και σοβαρότητα και διαχειριστήκαμε όλα τα ζητήματα του τόπου μας με γνώση, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Με αυτές τις αρχές, συνεχίζουμε τον σχεδιασμό μας και για την επόμενη πενταετία, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς ή διαχωρισμούς.

Επίσης, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλα τα μέλη της νέας και δυναμικής ομάδας του συνδυασμού μας «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», εκλεγμένους και μη, γιατί έδωσαν έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα και παρέμειναν προσηλωμένοι στο κοινό μας όραμα.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ, ενωμένοι, με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και ισχυρή πολιτική βούληση, με διαρκώς αυξανόμενα αποθέματα δημιουργικότητας και διάθεσης για προσφορά. Στόχος μας είναι να χτίσουμε όλοι μαζί έναν ακόμη πιο σύγχρονο Δήμο που θα φτάσει ακόμη πιο ψηλά και θα πάει κι άλλο μπροστά τον τόπο μας!

Εύχομαι να έχουμε μια δημιουργική θητεία προς όφελος του Δήμου και των δημοτών μας. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Προχωράμε μαζί να γράψουμε τη δική μας ιστορία!

 Η συνεργασία και η δική σας ενεργή συμμετοχή είναι ουσιώδης για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει. Σας καλώ όλους, με ενότητα, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού για το καλό της περιοχής μας. Να συνεργαστούμε ως μία μεγάλη οικογένεια, αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας!

Με εκτίμηση και σεβασμό

Γιώργος Χαντζής
Δήμαρχος Μακρακώμης
Επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση