«Ειλικρινά ευχαριστώ και υπόσχομαι να δικαιώσω την επιλογή σας έμπρακτα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 16:15 «Ειλικρινά ευχαριστώ και υπόσχομαι να δικαιώσω την επιλογή σας έμπρακτα»

Ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Λαμίας, Κώστας Παρδάλης, δεσμεύεται ότι θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή και ότι θα δικαιώσει την επιλογή των συμπολιτών του στην πράξη.

Ο Κώστας Παρδάλης με 945 ψήφους είναι ο πρώτος από τον Συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου στο Τοπικό Συμβούλιο και είναι αυτός που παίρνει τη σκυτάλη από τον Τάκη Συλεούνη ως ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Λαμίας.

Προερχόμενος από μία πολύτεκνη αγροτική οικογένεια ο Κώστας έχει μάθει από μικρός στα δύσκολα, έχοντας δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή του, πάντα με διάθεση προσφοράς προς τους συμπολίτες του. Σε όλες τις δύσκολες στιγμές για την πόλη του ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή και γι αυτό και οι δημότες του το ανταπέδωσαν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα που ανάρτησε μετά την εκλογή του:

«Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και το αποτέλεσμα δικαίωσε τόσο το Συνδυασμό Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία του Πανουργιά Παπαϊωάννου όσο και εμένα προσωπικά.

Το όραμά μου για μια αναπτυγμένη και ολιστικά ανανεωμένη πόλη ορίζεται πλέον ως απώτερος σκοπός.

Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε αποτελεί την κινητήριο δύναμη του αγώνα που επακολουθεί.

Ένας κοινός αλλά και προσωπικός αγώνας για το μέλλον και την ανέλιξη της Λαμίας μας, έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών αυτού του τόπου αλλά και της ευθύνης που φέρει η θέση αυτή.

Ειλικρινά ευχαριστώ και υπόσχομαι να δικαιώσω την επιλογή σας έμπρακτα, με στοχοθεσία, προσήλωση και ορθολογισμό».

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Παρδάλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση