Τι γύρευε η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 10:20 Τι γύρευε η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία;

Η Ζανέτ Τσίπρα, αδερφή του πρώην Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα (4/12) στη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, η Ζανέτ Τσίπρα βρέθηκε στην πόλη μας ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. που έχει «χρεωθεί» κομματικά τους πέντε νομούς της Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αδερφή του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. συμμετείχε στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του κόμματος κατά την οποία έγινε η εκλογή της νέας Συντονίστριας και του αναπληρωτή της.

Μετά το βουλευτή Γιώργο Τσίπρα, ξάδερφο του Αλέξη που στήριξε, προεκλογικά και μετεκλογικά, με «ηχηρό» τρόπο τον Στέφανο Κασσελάκη και η Ζανέτ Τσίπρα, προφανώς, στηρίζει το νέο Πρόεδρο και δραστηριοποιείται κομματικά στην περιοχή μας ώστε να περιοριστούν οι απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. προς την κατεύθυνση της Νέας Αριστεράς και να ανασυγκροτηθούν οι οργανώσεις του κόμματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση