Ο δικός μας, Παναγιώτης Βούλγαρης - Από την Αγία Μαρίνα Στυλίδας στο Λονδίνο, στο Παρίσι και τώρα στη Νέα Υόρκη…

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 08:00 Ο δικός μας, Παναγιώτης Βούλγαρης - Από την Αγία Μαρίνα Στυλίδας στο Λονδίνο, στο Παρίσι και τώρα στη Νέα Υόρκη…

Γράφει η Λίλη Τσώνη

Με πολλή χαρά οι φίλοι του, λάβαμε την πρόσκληση για τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης, στην οποία συμμετέχει ο εικαστικός Παναγιώτης Βούλγαρης, o οποίος από το 2014 συν-διευθύνει τον γνωστό χώρο Τέχνης FokiaNou Art Space, στην Αθήνα.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη Αγία Μαρίνα της Στυλίδας και σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία Art & Architecture, στο Λονδρέζικο Πανεπιστήμιο University of East London, και στο Citu Research Center of Paragraph Laboratory του Γαλλικού Πανεπιστημίου Université Paris VIII Vincennes – Saint-Denis.

Επόμενος σταθμός στην εικαστική πορεία του, μετά το Λονδίνο, το Παρίσι και την Αθήνα, ήταν η Νέα Υόρκη.

Χθες, λοιπόν, 21 Δεκεμβρίου 2022, έγιναν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης Synthetic Zero στο Bronx Art Space στη Νέα Υόρκη, που επιμελήθηκε ο Mitsu Hadeishi.

Ο Παναγιώτης Βούλγαρης και η Mary Cox, συμμετέχουν με τη διατομική έκθεση AthenianTopographies, στον νεοϋορκέζικο χώρο Τέχνης ΑΑΑ3Α της Alexander Avenue.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για επισκέψεις, μέχρι τις 5 Ιανουαρίου του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση