Λαμία: Σήμερα διασκεδάζουμε με τους Flash Back party Mayhem Band σε ένα μοναδικό live stage party!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 09:40 Λαμία: Σήμερα διασκεδάζουμε με τους Flash Back party Mayhem Band σε ένα μοναδικό live stage party!

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου, στη γιορτινά στολισμένη Πλατεία Πάρκου!

Ενόψει της έναρξης του εορταστικού ωραρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας με τον Σύλλογο επισιτιστικών επαγγελμάτων Φθ/δας, μας προσκαλούν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου σε ένα live stage party με τους FLASH BACK party Mayhem Band, στην Πλατεία Πάρκου!

Μία μουσική διαδρομή με ελληνικά και ξένα ακούσματα.

Ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο διασκεδάζοντας με μουσικούς θησαυρούς από τις χρυσές δεκαετίες του 60’s , 80’s , 90’s  έως σήμερα.

Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, θα λειτουργήσουν από τις 11:00' το πρωί έως 6:00'  το απόγευμα, συνοδευόμενα από τα καφέ, τα ταχυφαγεία και τα εστιατόρια της πόλης, υποσχόμενα μια όμορφη γιορτινή βραδιά με disco, rock, pop, funk αλλά και λαϊκά ακούσματα!

Θα σερβίρεται ζεστό οινόμελο.

Live stage Party, λοιπόν, στη στολισμένη Πλατεία Πάρκου!
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 18:00 .

Σας περιμένουμε!

Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας
Σύλλογος επισιτιστικών επαγγελμάτων Φθιώτιδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση