Χριστούγεννα στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 11:45 Χριστούγεννα στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα όλο των εκδηλώσεων.

Το δελτίο τύπου:

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μία απλή γιορτή, είναι συναίσθημα. Είναι μνήμες ανακατεμένες με γεύσεις, χρυσόσκονη και ελπίδα. Είναι με λίγα λόγια μαγεία, γι' αυτό κι εμείς στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας σας προσκαλούμε να ζήσετε μαζί μας μαγικές στιγμές!

Οι δραστήριοι Σύλλογοι και Φορείς του Δήμου μας φρόντισαν και φέτος να προετοιμάσουν ιδιαίτερες και δημιουργικές εκδηλώσεις για παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά και υπόσχονται να πλημμυρίσουν τις βραδιές μας με φως και τις ψυχές μας με χαρά, θαλπωρή και αισιοδοξία. Ο δε περίτεχνος και εντυπωσιακός στολισμός των χωριών μας κάνει την ατμόσφαιρα ζεστή και παραμυθένια!

Εσείς που λέτε να κάνετε Χριστούγεννα; Αμφίκλεια, Ελάτεια ή Κάτω Τιθορέα; Εμείς σας συμβουλεύουμε να προτιμήσετε και τις τρεις κωμοπόλεις μας, καθώς και όλα τα όμορφα χωριά μας, αφού παντού θα υπάρχει ποικιλία δράσεων για κάθε ηλικία. Από Άναμμα Δέντρων, ξέφρενα πάρτι, κατασκευές και προβολές ταινιών μέχρι ένα ολόκληρο χωριό του Άι Βασίλη. Βασικό τους κοινό η αγάπη! Ατόφια, αστραφτερή και κατακόκκινη, όπως αρμόζει στα Χριστούγεννα που έχουμε όλοι στην καρδιά μας! Ακόμη το σκέφτεστε;

Δείτε παρακάτω τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση