Ο Γιάννης Ζωγράφος νέος πρόεδρος του Εσπέρου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 07:58 Ο Γιάννης Ζωγράφος νέος πρόεδρος του Εσπέρου Λαμίας

Τον άνθρωπο που μετά από διαβούλευση ανέλαβε τη θέση του Πρόεδρου, ανακοίνωσε το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Πρόκειται για το γνωστό επαγγελματία Γιάννη Ζωγράφο, Δημοτικό Σύμβουλο Λαμιέων, μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και της ΑΝΔΙΑ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη θα δουλέψουμε χωρίς τυμπανοκρουσίες ,ώστε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο ανταγωνιστικό σύνολο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β΄ΕΝΙΚΗΣ Κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ».

«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση των ανθρώπων του Έσπερου Λαμίας να αναλάβω επικεφαλής του τμήματος Καλαθοσφαίρισης.

»Η πορεία του Έσπερου Λαμίας όλα αυτά τα χρόνια είναι ευρέως γνωστή και αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εμένα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να βάλω και εγώ το λιθαράκι  στην προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας», ήταν η πρώτη δήλωση του Γιάννη Ζωγράφου ως πρόεδρος της Λαμιώτικης ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση