Κυριαρχία των Hyundai στις ειδικές της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 07:53 Κυριαρχία των Hyundai στις ειδικές της Φθιώτιδας

Έμεινε ο Loeb. Έχασε έδαφος ο Loubet. Παλεύει για την 3η θέση ο Βρετανός της Toyota Evans…

Τα πάνω κάτω ήρθαν στη 3η ημέρα του Ράλλυ Ακρόπολις στις ειδικές της Φθιώτιδας.

Ο Sébastien LOEB μετά την ειδική του Πύργου, «έμεινε» και από το Περιβόλι και μετά στην κορυφή πέρασαν οι οδηγοί της Hyundai εκμεταλλευόμενοι και την ατυχία του ετέρου οδηγού της Ford του Pierre-Louis LOUBET που είχε και έξοδο και κλατάρισμα.

Μάλιστα μετά και την 11η ειδική (Περιβόλι 2) ανέβηκαν όλα τα Hyundai στις τρεις πρώτες θέσεις με πρώτο τον Thierry NEUVILLE (3:06:34.4), δεύτερο τον διεκδικητή του Παγκόσμιου τίτλου Ott TÄNAK (3:07:02.3) και τρίτο τον Dani SORDO (3 :07:27.3) που έχει και τον άχαρο ρόλο να κρατά μακριά από το βάθρο τον Elfyn EVANS τον μοναδικό οδηγό της Toyota που είναι ακόμη μέσα στο κόλπο της τριάδας.

Την εξάδα, εξ αποστάσεως όμως από τους άλλους τέσσερις, κλείνουν τα δύο Ford των Pierre-Louis LOUBET και Craig BREEN, καθώς η μέρα ήταν καταστροφική για την ομάδα τους!

Συνεχίζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο ο Kalle ROVANPERÄ που έχει πέσει στη 19η θέση.

Πρώτος Έλληνας ο Λάμπρος Αθανασούλας με το HYUNDAI i20 N από τη 16η θέση. Τρίτο ελληνικό πλήρωμα και στην 26η θέση (από την 40η τη χθεσινή μέρα) οι Νώντας Καρανικόλας - Γιώργος Κακαβάς με FORD Fiesta Rally3 που βρίσκονται στην 4η θέση της κατηγορίας τους.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης με το Λεωνίδα Μαχαίρα είχαν μια άτυχη στιγμή στην 10η ειδική του Ταρζάν με τουμπάρισμα και ενώ είχαν σκαρφαλώσει στην 25η θέση.

Δείτε ένα εξαιρετικό βίντεο από το πέρασμα σε επικίνδυνη στροφή στο Περιβόλι:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση