Συγκροτήθηκε σε σώμα από τα αναπληρωματικά μέλη το νέο ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 10:28 Συγκροτήθηκε σε σώμα από τα αναπληρωματικά μέλη το νέο ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας

Μετά από διαπιστωτικές πράξεις, προσωρινές διαταγές, αιτήματα για προσωρινή διοίκηση και εν αναμονή της εκδίκασης της κύριας υπόθεσης στις 3 Νοεμβρίου 2022, συγκροτήθηκε από τα αναπληρωματικά μέλη, που είχαν προκύψει από την εκλογική διαδικασία της 28ης Ιουνίου 2021, το νέο ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας.

Αν και η 1η του συνεδρίαση φέρεται να έγινε στις 11 Οκτωβρίου, η επίσημη ανακοίνωση έγινε μόλις σήμερα (13/10), καθώς εκκρεμούσαν παραιτήσεις μελών και από τακτικά και από αναπληρωματικά μέλη.

Τελικά, το νέο ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας είναι το παρακάτω:

Πρόεδρος: Καρακάξης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος Α’ :  Δράκος Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδρος Β’: Μουστερής Χαράλαμπος

Γενικός Γραμματέας: Ζαχάρης Ηλίας

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Τριανταφύλλης Νικόλαος

Ταμίας: Λυρίτσης Αθανάσιος

Αναπληρωτής Ταμίας: Καλλής Χρήστος

Έφορος: Καρατράντος Δημήτριος

Μέλη: Γίδας Κωνσταντίνος, Κουκουγιάννης Νικόλαος, Μακρής Σπυρίδων

Πλέον στα Δικαστήρια θα κριθεί η νομιμότητα της έκπτωσης της προηγούμενης διοίκησης και από την τελική απόφαση θα κριθεί αν το παραπάνω ΔΣ είναι προσωρινό ή αυτό που θα προετοιμάσει την επόμενη εκλογική διαδικασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση