ΠΑΣ Λαμία: Τέσσερις επιστροφές με Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 21:28 ΠΑΣ Λαμία: Τέσσερις επιστροφές με Βόλο

Εκτός αποστολής έμειναν ξανά οι Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μπάμπης και Τσούκαλος

Με γεμάτη «20αδα» ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται το Σάββατο 5 Νοεμβρίου (15:45’) στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» το ΝΠΣ Βόλος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «κυανόλευκοι» μετά από δύο αγωνιστικές επιστρέφουν στην έδρα τους και φυσικά θέλουν τη νίκη και μόνο τη νίκη που θα τους φέρει σε διψήφιο αριθμό βαθμών και υπό προϋποθέσεις ακόμη και στην 8η θέση!

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον τρίτο της βαθμολογίας Βόλο, ο Τζιανλούκα Φέστα θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Μποάκι, που ταλαιπωρήθηκε τελευταία με τραυματισμό, όσο και τους Μανούσο, Μπεχαράνο και Τσιλούλη που ξεκουράστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό (οι δύο τελευταίοι είχαν κάρτες).

Η επιστροφή των ανωτέρω άφησε εκτός τους Καραμάνο, Ρόμανιτς, που έπαιξαν λίγα λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό και τους Μπάμπη, Τσούκαλο που ήταν επίσης στην αποστολή στο «Καραϊσκάκης». Κατά τα άλλα εκτός παραμένουν και οι Τζανετόπουλος, Γκέντσογλου.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοβ, Μπενίτεζ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Μποάκι.

Από την πλευρά του ο Βόλος του Κώστα Μπράτσου έρχεται με Φερνάνυτες στη Λαμία (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), ενώ έχει ανακοινωθεί εκδρομή φίλων του στο ΔΑΚΛ.

Η αποστολή:

Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Μπατόκιο, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντες Βίκτορ, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση