Βάζει ψηλά τον πήχη η Λαμία για προπονητή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 08:03 Βάζει ψηλά τον πήχη η Λαμία για προπονητή

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή του Μουντιάλ για την ανασύνταξή τους μετά τη λύση της συνεργασίας με το Φέστα…

Η εκτός προγράμματος ήττα από τον Παναιτωλικό, δρομολόγησε εξελίξεις στην ΠΑΕ Λαμία, που από το ίδιο βράδυ ξεκίνησε την αναζήτηση τεχνικού, ανακοινώνοντας παράλληλα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τζιανλούκα Φέστα.

Ο Ιταλός είχε έναν ολόκληρο γύρο για να εμφυσήσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και να αξιοποιήσει το καλό υλικό της, όπως ομολογούσαν ακόμη και οι αντίπαλοί της.

Τελικά εκ του αποτελέσματος η αποστολή του δε στέφθηκε από επιτυχία, καθώς η ομάδα είχε τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και από το βράδυ της Κυριακής και την 4η χειρότερη άμυνα!

Τα σημαντικότερο είναι ότι πέταξε στα σκουπίδια χρήσιμους πόντους με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο και η αποστολή στο β’ γύρο θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για όποιον αναλάβει στη θέση του Φέστα.

Η λεπτομέρεια...

Αυτή η… λεπτομέρεια είναι που δυσκολεύει τους ανθρώπους της ομάδας για προπονητή από το πάνω ράφι. Πρόθεση της ΠΑΕ είναι η σύναψη συμφωνίας με άνθρωπο που θα έχει βλέψεις όχι για μια απλή σωτηρία αλλά που θα βοηθήσει την ομάδα να συνοδεύει την καλή εμφάνιση με αποτελέσματα και γκολ!

Ονόματα έχουν ακουστεί κι ακούγονται κι αφορούν κυρίως Έλληνες τεχνικούς που έχουν καθίσει στους πάγκους μεγάλων Ελληνικών συλλόγων. Το όνομα του μεγαλομετόχου Πανουργιά Παπαϊωάννου είναι εγγύηση για το περιβάλλον εργασίας, ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική παράμετρος στην επιλογή ενός προπονητή.

Πρόθεση ωστόσο των διοικούντων είναι άμεσα να υπάρξει συμφωνία ώστε το επόμενο 24ωρο κιόλας να ξεκινήσει η δουλειά για να αλλάξουν πράγματα και κυρίως η ψυχολογία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση