Λαμία: Γράφουν ιστορία Μουμτζής, Τσαντήλα & Δικέλης στο Jiu-Jitsu

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 08:08 Λαμία: Γράφουν ιστορία Μουμτζής, Τσαντήλα & Δικέλης στο Jiu-Jitsu

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες κατάφεραν και έφεραν τις μεγαλύτερες διακρίσεις για την Ελληνική κοινότητα του Jiu-Jitsu, που έχουν επιτευχθεί ποτέ στην ιστορία του αθλήματος στην χώρα μας!

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Τσαντήλα αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στις 4/11/22 στο Άμπου Ντάμπι των Η.Α.Ε. εκπροσωπώντας  την Εθνική ομάδα της Ελλάδος, έχοντας στο πλευρό της τον προπονητή της Εθνικής ομάδας Ευάγγελο Μουμτζή, όπου κατέκτησε την 2η θέση στο Ju-Jitsu/NeWaza, που είναι η πρώτη φορά που έρχεται μετάλλιο στην πιο δύσκολη κατηγορία του αθλήματος.

Στη συνέχεια μαζί με τον Ηλία Δικέλη αγωνίστηκαν στις 12/11/22 στη Ρώμη της Ιταλίας, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Jiu-Jitsu/NoGi.

Εκεί η Τσαντήλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη αθλήτρια από Ελλάδα που κατέκτησε τον τίτλο της Ευρωπαϊκής πρωταθλήτριας στην κατηγορία Black Belt/Adults που είναι η πιο σημαντική κατηγορία.

Παράλληλα ο Ηλίας Δικέλης, έγινε επάξια ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην πιο απαιτητική κατηγορία των Black Belts/Adults.

β

Το μέγεθος της επιτυχίας είναι τεράστια αφού είναι η πρώτη φορά που έρχονται τόσο μεγάλες επιτυχίες στην χώρα μας και στην πόλη μας, όπως δήλωσε σε ανάρτηση του ο προπονητής τους και προπονητή της σχολής τους Black Belt Academy, Ευάγγελος Μουμτζής.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση