Ανακοίνωσε Τσιόγκα ο ΑΟ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 23:05 Ανακοίνωσε Τσιόγκα ο ΑΟ Λαμίας

Η διεθνής κεντρική του ΠΑΟΚ έρχεται δανεική για το υπόλοιπο της σεζόν…

Το Δ.Σ του Α.Ο. Λαμίας 2013 ανακοινώνει τον δανεισμό της Ανδρομάχης Τσιόγκα από τον ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Ένα κορίτσι που έχει όλο το μέλλον μπροστά της στο βόλεϊ, ήρθε για να ενισχύσει την προσπάθεια της Λαμιώτικης ομάδας στην φετινή σεζόν να πετύχει τους στόχους της.

Η Ανδρομάχη γεννήθηκε στη Νάουσα στις 3 Νοεμβρίου 2001 και αγωνίζεται ως Κεντρική, ενώ το ύψος της είναι 1.93! Ξεκίνησε την καριέρα της από τις ακαδημίες του Ζαφειράκη στη Νάουσα και το 2015 μεταπήδησε στον Ποσειδώνα Βέροιας όπου και έμεινε ως το 2018. Τότε, πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίζεται ως και σήμερα.

Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας στο τμήμα των Παγκορασίδων το 2015 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Το 2016 συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με το τμήμα Κορασίδων.

Το 2017 συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-18 ξανά με τις Κορασίδες.

Τέλος, το καλοκαίρι του 2022 συμμετείχε με την εθνική ομάδα Γυναικών στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα της Λαμίας, η Ανδρομάχη δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας και θα ήθελα να συμβάλω με το τρόπο μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Από την πλευρά του το Δ.Σ. του Α.Ο. Λαμίας 2013 καλωσορίζει την Ανδρομάχη στην πόλη μας και της εύχεται να έχει πάντα υγεία και επιτυχίες στην αθλητική καριέρα της.

Τέλος ευχαριστεί την ομάδα του ΠΑΟΚ για την παραχώρηση της παίκτριας για για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση