ΠΑΣ Λαμία: Και αύριο Δευτέρα θα πωλούνται εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ιωνικό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 20:47 ΠΑΣ Λαμία: Και αύριο Δευτέρα θα πωλούνται εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ιωνικό

Κρίσιμο παιχνίδι για τη Λαμία τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε και τη Δευτέρα από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος), από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα.

Ηλεκτρονικά δεν διατίθενται εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Κερκίδες: 1, 2, 15, 16, 17, τιμή: 10€

Κερκίδες: 5, 6, τιμή: 20€

Κερκίδες: 3, 4, τιμή: 30€

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του, Αστυνομική Ταυτότητα και Εισιτήριο, καθώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, όλα τα εισιτήρια θα είναι υποχρεωτικά ηλεκτρονικά και ονομαστικοποιημένα, ενώ θα πραγματοποιούνται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας από την Ελληνική Αστυνομία κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση