ΠΑΣ Λαμία: Τέλος και ο Κασναφέρης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 08:14 ΠΑΣ Λαμία: Τέλος και ο Κασναφέρης

Επικαλείται προσωπικούς λόγους…

Την αποχώρηση του Γιώργου Κασναφέρη από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ, ανακοίνωσε η Λαμία.

Στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών αναφέρεται ότι ο κ. Κασναφέρης υπέβαλλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους και έγινε δεκτή από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Η ΠΑΕ ωστόσο επισημαίνει ότι «η συμβολή του στην περσινή δύσκολη παραμονή της ομάδας μας στη Super League ήταν καθοριστική».

Η ανακοίνωση καταλήγει με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ να ευχαριστεί τον Γιώργο Κασναφέρη «για την εξαιρετική συνεργασία και τον επαγγελματισμό του και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα του».

Θυμίζουμε ότι η συνεργασία με τον Γιώργο Κασναφέρη ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022 ως υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος αμέσως μετά την υπογραφή πρόσληψης του Τζιανλούκα Φέστα στη θέση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση