ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα! Όλα για τον «άσο»!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 16:07 ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα! Όλα για τον «άσο»!

Καίγεται για το τρίποντο η ομάδα του Βόκολου…

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια των play outs δίνει με το «καλημέρα» σε αυτό το μίνι-πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Λαμία.

Αντίπαλος ο ΠΑΣ Γιάννινα (18/3, 21:00’), ίσως η μοναδική ομάδα που δεν είναι στην επικίνδυνη ζώνη και η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να βρεθεί στην ίδια δύσκολη κατάσταση.

Το πλεονέκτημα της έδρας είναι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου που έδειξε ότι μπορεί να αλλάξει την τύχη της σε αυτή τη δύσκολη χρονιά και να φέρει ξανά τα χαμόγελα στους φίλους της.

Το «τρίποντο» είναι απαραίτητο και είναι ικανό να φέρει τους Λαμιώτες σε απόσταση βολής από τους Γιαννιώτες. Μάλιστα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι Ιωνικός και Λεβαδειακός έχουν πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή σε Περιστέρι και Κρήτη, μπορεί να φέρει τους «κυανόλευκους» ξανά πάνω από τη ζώνη.

Σε αυτή την «επικίνδυνη αποστολή» ο Λεωνίδας Βόκολος θα έχει στη διάθεσή του, τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Βέργος, Μεντίνα.

Απουσιάζει ο Αντέτζο, εκτός είναι και οι Τσόσιτς, Στάνκο, Τσούκαλος, Βασιλακάκης, αλλά και ο Σαράνοφ, με τον Νικοπολίδη.

Το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχε γίνει και πάλι στο ΔΑΚΛ και είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1 σε μια απογοητευτική για τη Λαμία εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο σκορ με τον Μπεχαράνο, όμως ένα αυτογκολ του Κορνέζου είχε φέρει τα πράγματα στα ίσα.

Διαιτητής είναι ο Τσαγκαράκης με βοηθούς τους Χριστάκογλου και Στάικο, (4ος: Ματσούκας, VAR: Μανούχος και Φωτόπουλος)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση