ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή στην Τρίπολη με στόχο την παραμονή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 08:57 ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή στην Τρίπολη με στόχο την παραμονή

Στην 22 ο Μανούσος…

Με 22 παίκτες ταξίδεψε στην Τρίπολη ο ΠΑΣ Λαμία, όπου το απόγευμα της Παρασκευής (28/4) πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση (η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί θερμά τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την παραχώρηση του γηπέδου για την προπόνηση της ομάδας) πριν το κρίσιμο ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League Playouts 2022-2023, με αντίπαλο τον Αστέρα (29/4, ώρα 19:15’).

Οι «κυανόλευκοι» αν και έχουν δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, έχουν την τύχη στα… πόδια τους αρκεί να κρατήσουν δύο ομάδες κάτω από αυτούς.

Οι περιπτώσεις που ο ΠΑΣ Λαμία σώζεται δεν εξαρτάται μόνο από το αποτέλεσμα στην Τρίπολη και γενικότερα ούτε μόνο από τα δικά του αποτελέσματα, εκτός βέβαια κι αν κάνει το τρία στα τρία.(Θυμηθείτε ΕΔΩ τα πιο πιθανά σενάρια).

Στην Τρίπολη, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Λεωνίδας Βόκολος έχει πάρει μαζί του και τους Μανούσο, Νικοπολίδη και Κοντονίκο, ενώ αντίθετα απουσιάζει ο Ασκόφσκι. Εκτός αποστολής παραμένουν και οι Αντέτζο, Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης, Τόσιτς, Κορνέζος και Ρόμανιτς.

Η αποστολή:

Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Παπαδόπουλος, Αμπάντα, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Στάνκο, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βέργος, Κοντονίκος, Τσούκαλος, Μεντίνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση