ΠΑΣ Λαμία: Με Γιούρκα στο τιμόνι, Βόκολο στον πάγκο και Πανουργιά... δήμαρχο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 13:00 ΠΑΣ Λαμία: Με Γιούρκα στο τιμόνι, Βόκολο στον πάγκο και Πανουργιά... δήμαρχο!

Ο ΠΑΣ Λαμία γιορτάζει την συμπλήρωση 59 χρόνων από την ίδρυσή του και πλέον προετοιμάζεται για την 7η συνεχόμενη σεζόν στην Superleague. Αναλαμβάνει το κουμάντο ο Σεϊταρίδης, συνεχίζει ισχυρός στον πάγκο ο Βόκολος και πάει για Δήμαρχος ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, όπως αναφέρει δημοσίευμα του sportday.gr!

Ο ΠΑΣ Λαμία με μια επική αντεπίθεση κατάφερε να παραμείνει στην Superleague και πλέον ετοιμάζεται για την 7η συνεχόμενη παρουσία του στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως είναι φυσικό η παρουσία του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει εντελώς την εικόνα της ομάδας, επέφερε και ικανοποίηση στις τάξεις του ΠΑΣ, με αποτέλεσμα να έρθει και η ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο έμπειρος τεχνικός άλλαξε γενικά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η ομάδα, προσπαθώντας αρχικά να κάνει τους πάντες να πιστέψουν στους εαυτούς τους και κυρίως να επαναφέρει τα χαμόγελα εντός των αποδυτηρίων.

Ο πρώτος στόχος, αυτός της παραμονής, ήρθε με την εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ιωνικό. Πλέον όμως υπάρχει ένας -πολύ μεγαλύτερος- στόχος. Αυτός της αλλαγής στην λειτουργία και την νοοτροπία του συλλόγου.

Ο Γιούρκας και ο κομβικός του ρόλος

Σημαντικό ρόλο στην μεταμόρφωση του συλλόγου, αναμένεται να παίξει και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, γαμπρός του ιδιοκτήτη της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου. Άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο παλαίμαχος διεθνής, έχει άποψη για την λειτουργία μιας ομάδας και σίγουρα θα την μεταφέρει.

Παράλληλα, η διεκδίκηση της Δημαρχίας της πόλης από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, απαιτεί και πολύ προσωπικό χρόνο, με αποτέλεσμα το “αφεντικό” της Λαμίας να δίνει περισσότερο βάρος εκεί, ενόψει και των εκλογών του Οκτωβρίου.

Στον ΠΑΣ αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο άνθρωποι που συνεργάζονται για την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος. Αυτοί είναι ο Πίτι, ο οποίος είναι ο τεχνικός διευθυντής και πρόσφατα “όργωσε” την Ισπανία για παίκτες, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Βόκολου, Νίκο Ίσσαρη και φυσικά ο ίδιος ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο κόουτς που ανέλαβε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά στην καριέρα του να χτίσει μια ομάδα επιπέδου Superleague από την αρχή και φυσικά θέλει το εγχείρημά του να στεφθεί με επιτυχία, ώστε να μπορέσει να παρουσιάσει τις ιδέες που έχει για το ποδόσφαιρο.

Το τρίγωνο λοιπόν «Πίτι, Βόκολος, Σεϊταρίδης» μπορεί όντως να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας και σε συνδυασμό με την οικονομική άνεση του Πανουργιά Παπαϊωάννου, να μετατρέψει τον ΠΑΣ στην επόμενη ομάδα-έκπληξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πηγή: sportday.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση