ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πρώτο αμιγώς ελληνικό πλήρωμα οι Καρέλλης - Παναγιωτούνης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 09:02 ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πρώτο αμιγώς ελληνικό πλήρωμα οι Καρέλλης - Παναγιωτούνης

Πολύ γρήγορος στις κλασικές ακροπολικές διαδρομές ο Λαμιώτης οδηγός Χρυσόστομος Καρέλλης σκαρφάλωσε 10 θέσεις στη γενική και στις Καρούτες πέρασε στην 1η θέση των ελληνικών πληρωμάτων και στην WRC2

Το πε και το κανε ο Χρυσόστομος Καρρέλλης και μετά την 11η ειδική στις Καρούτες 2 τέθηκε επικεφαλής των ελληνικών πληρωμάτων στην WRC2 με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη και τη Citroen C3.

Με το τέλος της 2ης ημέρας του 70ου ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και την ολοκλήρωση της Ελάτειας είχε υποσχεθεί ότι θα κινούνταν πολύ πιο γρήγορα στις γνωστές κλασικές ακροπολικές διαδρομές της 3ης ημέρας Παύλιανη - Καρούτες - Ελευθεροχώρι.

Έτσι μετά το τέλος της ειδικής SS10 Παύλιανη 2 η CitroenKarellisRacingTeam με χρόνο 22:50 πέρασε αρχικά στην δεύτερη θέση στα Ελληνικά πληρώματα και στη 18η θέση της Γενικής, έχοντας ανεβεί συνολικά 10 θέσεις.

Ακολούθησε η ειδικής SS11 Καρούτες 2 με το Citroen C3 rally 2 να πετά στα χέρια του Χρυσόστομου και με χρόνο 19:53 το Λαμιώτικο πλήρωμα πέρασε στην πρώτη θέση στους Έλληνες στην κατηγορία του WRC2 και 17ο και 1ο αμιγώς ελληνικό πλήρωμα στην Γενική κατάταξη.

Ο δρόμος είναι όμως ακόμη μακρύς και σκληρός, για όλους τους οδηγούς που προσφέρουν απλόχερα θέαμα στα πανέμορφα βουνά της Ρούμελης. Καλή συνέχεια Χρυσόστομε και Ηλία!

Όλα για το 70ο Ράλλυ Ακρόπολις ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση