Η Λαμιώτισσα Βασιλεία Γκουζίνη πρώτη γυναίκα προπονητής στη Basket League (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 09:02 Η Λαμιώτισσα Βασιλεία Γκουζίνη πρώτη γυναίκα προπονητής στη Basket League (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάθισε μόνη στον πάγκο του Αμαρουσίου στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ…

Υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού γυναικείου μπάσκετ. Τα πρώτα της βήματα τα έκανε στην Αναγέννηση Λαμίας και δεν άργησε να μεταπηδήσει στη μεγάλη κατηγορία και να είναι ακόμη και πρώτη σκόρερ στους αγώνες της Εθνικής.

Εμείς τη θυμόμαστε και σαν το «θηλυκό Γκάλη», καθώς η έφεσή της στο σκοράρισμα από οποιαδήποτε θέση, θύμιζε την ευστοχία του «Γκάγκστερ». Τώρα η Λαμιώτισσα Βασιλεία Γκουζίνη, περί ης ο λόγος, έγινε η πρώτη γυναίκα προπονητής στη Basket League.

Περίπου εφτά (7') πριν τη λήξη της αναμέτρησης  Μαρούσι – ΠΑΟΚ με τον δείκτη του σκορ στο 63-63, ο προπονητής του Αμαρουσίου και σύζυγός της, Γιώργος Σκαραφίγκας αποβλήθηκε με δυο τεχνικές ποινές για διαμαρτυρία και ανέλαβε η Βασιλεία.

Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» διαμαρτυρήθηκε έντονα για αποφάσεις των διαιτητών και έτσι το Μαρούσι έκλεισε τον αγώνα με την άμεση συνεργάτη του, Βασιλεία Γκουζίνη στην άκρη του πάγκου.

Δείτε το βίντεο:

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί πέρσι, στον τελικό του Final Four της Elite League με τον Τρίτωνα, όταν η Γκουζίνη είχε αναλάβει και πάλι το κοουτσάρισμα στο Μαρούσι μετά την αποβολή του Σκαραφίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση