Παπαϊωάννου: Κανένα πρόβλημα με Βόκολο τον θέλω και για του χρόνου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 14:25 Παπαϊωάννου: Κανένα πρόβλημα με Βόκολο τον θέλω και για του χρόνου

Κατηγορηματική διάψευση των φημών από τον ισχυρό άντρα της Λαμίας, που βλέπει πονηρούς σκοπούς πίσω από αυτά που γράφτηκαν!...

Τα σενάρια αποχώρησης του Λεωνίδα Βόκολου, από τη τεχνική ηγεσία της Λαμίας, διέψευσε κατηγορηματικά ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Μιλώντας στο ΦΩΣ, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Λαμία τόνισε: "Δεν υπάρχει θέμα Βόκολου. Στηρίζουμε τον προπονητή μας, όποια και αν είναι η βαθμολογική συγκομιδή από εδώ και πέρα. Μάλιστα τον θέλω και για του χρόνου. Ψεύτικα δημοσιεύματα βγήκαν για τη σχέση μας και απορώ για τον σκοπό αυτών που τα έβγαλαν".

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βόκολο να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, επειδή, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ, αποκάλυψε ότι ο Σωτήρης Τσιλούλης έχει υπογράψει στην Ένωση.

Η αποκάλυψη Βόκολου:

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ένωση, η ΑΕΚ είχε ενημερώσει για τις συζητήσεις με τον παίκτη από τον Ιανουάριο και ενόψει της λήξης του συμβολαίου του το προσεχές καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση