Λαμία: Ανιψιός γνωστού επιχειρηματία σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 08:12 Λαμία: Ανιψιός γνωστού επιχειρηματία σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την γνωστή οικογένεια - Και ο πατέρας του 42χρονου είχε σκοτωθεί, πηγαίνοντας και αυτός για κυνήγι, πριν τρία χρόνια στα βουνά της Φθιώτιδας.

Το φοβερό τροχαίο έγινε στις 7:30' το πρωί στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία, σε ευθεία στο ρεύμα προς Λαμία, στο 207 χλμ, λίγο πριν την αερογέφυρα της Ανθήλης.

Νεκρός είναι ο 42χρονος επιχειρηματίας Παναγιώτης Γερμανός του Γεωργίου, ο οποίος είναι ανιψιός του γνωστού επιχειρηματία Πάνου Γερμανού. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι και ο πατέρας του Γεώργιος Γερμανός σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2015 πηγαίνοντας και αυτός για κυνήγι στη Φθιώτιδα.

Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Και τα δυο αυτοκίνητα είχε την ίδια κατεύθυνση και όλα δείχνουν ότι το Ford Maverick, που ακολουθούσε, από άγνωστη αιτία έπεσε με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο Lada Niva, που προπορευόταν και οδηγούσε ο άτυχος 42χρονος, ο οποίος ερχόταν από την Καισαριανή στη Φθιώτιδα για κυνήγι.

Ο 38χρονος οδηγός και ο 28χρονος συνοδηγός του Ford απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 42χρονου, που σκοτώθηκε επί τόπου, χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών από την Π.Υ. Λαμίας

Δείτε βίντεο από τον τόπο του θανατηφόρου τροχαίου:

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Πριν από τρία χρόνια χρόνια, τον Νοέμβριο του 2015, ο πατέρας του 42χρονου Γεώργιος Γερμανός, σκοτώθηκε σε ηλικία 66 ετών πάλι στη Φθιώτιδα, πηγαίνοντας και αυτός για κυνήγι στα βουνά της Οίτης.

Το τζιπ που οδηγούσε από άγνωστη αιτία βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να ανατραπεί σε επαρχιακό δρόμο κοντά στην Παύλιανη. Οι φίλοι του που ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε άρχισαν να τον αναζητούν.

Τελικά τον εντόπισαν πεσμένο στην πλαγιά και βάρια τραυματισμένο. Τον τύλιξαν με κουβέρτες και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο ήταν ακόμη ζωντανός, αλλά στη διαδρομή μετά από 10΄ λεπτά περίπου άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι από την παρέα του, του είχαν πει να πάει από τον άλλον δρόμο που οδηγεί στην Παύλιανη και όχι από τον επαρχιακό που πάει Αποστολιά - Καλοσκοπή - Παύλιανη.

Ωστόσο ο 66χρονος επέλεξε αυτό το δρομολόγιο, που αποδείχτηκε μοιραίο.

(Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση