Λαμία: «Δεν ληστέψαμε εμείς τον εργολάβο» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 09:48 Λαμία: «Δεν ληστέψαμε εμείς τον εργολάβο» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Αρνούνται τη συμμετοχή τους στη ληστεία σε βάρος του Λαμιώτη εργολάβου οι τρεις κατηγορούμενοι που την Τετάρτη απολογούνται ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Τα σκαλιά του δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας πέρασαν το απόγευμα του Σαββάτου οι τρεις κατηγορούμενοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους Δικαστικούς Λειτουργούς.

Τόσο ο 51χρονος Λαμιώτης επαγγελματίας, όσο και οι δυο φερόμενοι ως συνεργοί του, στη ληστεία που έγινε πριν ένα χρόνο σε βάρος γνωστού Λαμιώτη εργολάβου, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τελικά το πρωί της Τετάρτης, αφού οι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι πολλές και κακουργηματικές.

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων υποστήριξαν ότι οι πελάτες τους δεν εμπλέκονται στη ληστεία του εργολάβου και είπαν ότι αφού μελετήσουν την ογκωδέστατη δικογραφία θα είναι σε θέση να πουν περισσότερα με την απολογία τους.

Την υπεράσπιση του κατηγορούμενου Λαμιώτη επαγγελματία έχει αναλάβει ο δικηγόρος Δημήτρης Κρούπης, ενώ την υπεράσπιση ενός εκ των φερόμενων συνεργών του, έχουν αναλάβει οι Αλέξης Κούγιας και Νίκος Τσακτάνης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την προσαγωγή των κατηγορουμένων στα Δικαστήρια Λαμίας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση