Νέα μόνιμη Ογκολόγος στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 10:38 Νέα μόνιμη Ογκολόγος στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δύο ακόμη γιατροί ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία στα Επείγοντα…

Έναν σχεδόν χρόνο μετά τον διορισμό μόνιμου ιατρού Παθολόγου – Ογκολόγου στο Νοσοκομείο Λαμίας, ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες για την προσθήκη ενός ακόμη Ογκολόγου.

Πρόκειται για την ιατρό Κάπου Θεοδώρα, που διορίστηκε σε θέση Επιµελητή Β΄ Παθολογικής Ογκολογίας, κλάδου ειδικευµένων ιατρών ΕΣΥ επί θητεία. Η διαδικασία που αναμενόταν να έχει ολοκληρωθεί τον περασμένο χειμώνα, τελεσφόρησε τελικά με την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στις 28 Μαρτίου και δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ λίγο πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η τελετή ορκωμοσίας της κας Κάπου έγινε στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελου Χατζημαργαρίτη παρουσία και του Αναπληρωτή Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά, την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιουνίου (28/6/19).

Στα ΤΕΠ

Η συγκεκριμένη εβδομάδα είχε δύο ακόμη γιατρούς που επίσης ορκίστηκαν στο ιερό Ευαγγέλιο να φυλάττουν πίστη στην Πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγµα και τους Νόµους και να εκπληρώνουν ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους.

Πρόκειται για τον ιατρό Λαποκωνσταντάκη Γεώργιο, που διορίστηκε σε θέση Επιµελητή Β΄ Πνευµονολογίας-Φυµατιολογίας, κλάδου ειδικευµένων ιατρών ΕΣΥ επί θητεία και για τον ιατρό Πέµπα Ευθύµιο, που διορίστηκε σε θέση Επιµελήτη Β΄ Ορθοπαιδικής, κλάδου ειδικευµένων ιατρών ΕΣΥ επί θητεία, για το Τµήµα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση