Λαμία: Κλειστά καταστήματα και Υπηρεσίες για την κηδεία του Μητροπολίτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 09:31 Λαμία: Κλειστά καταστήματα και Υπηρεσίες για την κηδεία του Μητροπολίτη

Βαρύ το πένθος στη Φθιώτιδα για τον αδόκητο χαμό του μακαριστού Μητροπολίτη Νικολάου.

Το σκήνωμα του Μητροπολίτη έχει τεθεί από το απόγευμα της Κυριακής σε λαϊκό προσκύνημα στο Μητροπολιτικό Ναό της Λαμίας στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ η κηδεία θα γίνει στις 11:00' το πρωί της Τρίτης. (Δείτε το πρόγραμμα εδώ)

Τα καταστήματα στη Λαμία την Τρίτη, ήμερα της κηδείας, θα παραμείνουν κλειστά από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Θύμιου Καραΐκσου, και οι Υπηρεσίες της Π.Ε. Φθιώτιδας, την Τρίτη θα παραμείνουν κλειστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δημοσίου, η κάθε υπηρεσία αποφασίζει ξεχωριστά, αφού δεν προβλέπεται να είναι κλειστές. Ωστόσο όποιος υπάλληλος το επιθυμεί μπορεί να πάρει άδεια για την ώρα της κηδείας του μακαριστού Μητροπολίτη Φθιώτιδας.

Επειδή πολλοί αναγνώστες μας ρωτούν για το αν θα λειτουργήσουν σήμερα οι τράπεζες σας ενημερώνουμε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, που σημαίνει ότι οι τράπεζες την Τρίτη θα λειτουργήσουν κανονικά, αφού είναι μάλιστα 30η του μήνα και είναι και ημέρα συντάξεων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση