Κινηματογραφική καταδίωξη "σήκωσε στο πόδι" τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 09:18 Κινηματογραφική καταδίωξη "σήκωσε στο πόδι" τη Λαμία

Δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο και τον κυνηγούσαν σε όλη τη Λαμία...

Μεγάλη αναστάτωση λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην πόλη της Λαμίας όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές κινηματογραφικής ταινίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός λευκού Starlet δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών της ΟΠΚΕ για έλεγχο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Έτσι ξεκίνησε μια τρελή καταδίωξη σε διάφορες περιοχές της Λαμίας με περιπολικά και μηχανές να προσπαθούν να μπλοκάρουν το αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο κόσμος άκουγε τις σειρήνες να "ουρλιάζουν" και έβλεπε να περνούν περιπολικά στο κέντρο της πόλης και σε διάφορες συνοικίες, με μεγάλη ταχύτητα, μη μπορώντας να καταλάβει τι συμβαίνει.

Μάλιστα περνώντας έξω από το γήπεδο της πόλης, στο Δημαρχείο, ο νεαρός οδηγός από το Starlet έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε έναν κάδο απορριμάτων, ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει και να συνεχιστεί η καταδίωξη. 

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν στη βόρεια πλευρά της πόλης, στη συμβολή των οδών Παρνασσού και Καλαμαριάς να μπλοκάρουν και να ακινητοποιήσουν το λευκό Starlet και να συλλάβουν τον οδηγό και ένα ακόμη άτομο που επέβαινε σε αυτό.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν τα άτομα που επέβαιναν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και γιατί ηθελαν να αποφύγουν τον έλεγχο.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν επίσης και ένα ακόμη άτομο με μηχανή μεγάλου κυβισμού, το οποίο κάποια στιγμή κινούνταν μαζί με το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο και μετά χωρίστηκαν κοντά στον περιφερειακό του κάστρου. Ο νεαρός δικυκλιστής μπλοκαρίστηκε στην συνοικία της Αμφιθέας, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει και δεν έχει σχέση με τα άτομα που επέβαιναν στο λευκό Starlet.

Όλοι έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας για τα περαιτέρω.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός οδηγός του λευκού Starlet, που είναι 18 ετών,  δεν είχε δίπλωμα και γι αυτό δεν σταμάτησε στο σήμα για τον έλεγχο και ακολούθησε η καταδίωξη.

Πάντως από τύχη δεν είχαμε κάποιο ατύχημα, αφού ο οδηγός του Starlet έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα περνώντας κόκκινα φανάρια και διασταυρώσεις χωρίς να σταματά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση