Λαμία: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε ζευγάρι δικυκλιστών στον Άγιο Λουκά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 09:08 Λαμία: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε ζευγάρι δικυκλιστών στον Άγιο Λουκά (φώτο αρχείου)

Από τύχη δεν είχαμε τροχαίο ατύχημα...

Δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή «αγέλη» των αδέσποτων που υπάρχει στον Άγιο Λουκά επιτίθεται σε διερχόμενο δικυκλιστή ή περιπατητή. Το θέμα είναι ότι μέχρι σήμερα κανείς αρμόδιος δεν έχει επιληφθεί επί του θέματος.

Το νέο συμβάν έγινε λίγο πριν τις 7:00' σήμερα το πρωί όταν ένα ζευγάρι επέστρεφε στο σπίτι του από νυχτερινή εργασία. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο οδηγός του δικύκλου στο LamiaReport, όταν έφτασαν στη βρύση, που είναι στην αρχή της οδού Τυμφρηστού, δέχθηκαν επίθεση από τα αδέσποτα σκυλιά.

Ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε να διατηρήσει την ισορροπία του και να μην πέσουν στο οδόστρωμα. «Έχουμε δεχτεί ξανά επίθεση στο ίδιο σημείο από τα ίδια σκυλιά. Πρέπει να μας σκοτώσουν για να κάνουν κάτι οι υπεύθυνοι;», λέει ο συμπολίτης μας που δέχτηκε την επίθεση.

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στην ίδια περιοχή είχε δεχθεί και ένας περιπατητής ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο με δαγκωματιές στο πόδι (δείτε εδώ).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση