Μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 07:52 Μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα της Λαμίας

Μόνο χρήματα ζητούσαν οι δράστες…

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία καταστήματα, χτύπησε άγνωστος δράστης ή δράστες, τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/2) στο κέντρο της Λαμίας.

Ο δυνατός αέρας και η βροχή που επικρατούσε μεταξύ 3 και 5 το πρωί φαίνεται δεν πτόησε τον άγνωστο που παραβίασε δύο εισόδους και ένα παράθυρο προκειμένου να βρει λίγα χρήματα να κλέψει.

Χωρίς να γνωρίζουμε με ποια σειρά έγιναν οι διαρρήξεις και αν πρόκειται για το ίδιο άτομο, αρχικά φαίνεται να διέρρηξε κατάστημα στην οδό Αβέρωφ. Κάνοντας τον ακροβάτη, πατώντας σε πρόχειρη σκεπή σε ακάλυπτο στο πίσω μέρος του καταστήματος, όπου υπάρχει ακατοίκητο σπίτι, σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο και παραβίασε παράθυρο που ενδεχομένως να μην είχε ασφαλίσει καλά.

Ανακάτεψε λίγο κάποια πράγματα και έφυγε παίρνοντας μαζί του, όσα λεφτά βρήκε μέσα, αδιαφορώντας τόσο για τα προϊόντα του καταστήματος, όσο και για το λαπ-τοπ που υπήρχε σε αυτό.

Στη συνέχεια και λίγο πριν τις 5 το πρωί, άγνωστος δράστης χτύπησε σε δύο καταστήματα στην οδό Πατρόκλου, ένα τετράγωνο πριν την πλατεία Πάρκου.

Αρχικά παραβίασε την πόρτα του ταξιδιωτικού γραφείου του Νικόλαου Κουτσόβουλου και στη συνέχεια το τσαγκαράδικο «Τακούνι Express» που βρίσκεται ένα μαγαζί πιο κάτω.

Ενδιάμεσα φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να σπάσει την κλειδαριά του φωτογραφείου. Από το γραφείο τουρισμού, αφαίρεσε κάποια ψιλά σε μονόευρα και δίευρα που βρήκε, ενώ παράτησε στο πάτωμα κέρματα μικρότερης αξίας. Δεν πείραξε επίσης τον υπολογιστή.

Στο τσαγκαράδικο έκανε μόνο ζημιά, χωρίς να ενδιαφερθεί καθόλου για προϊόντα, αλλά ούτε και για κάποια μηχανή κοπής κλειδιών.

Δείτε πως περιγράφει στην κάμερα του LamiaReport την περιπέτειά του ο κ. Κουτσόβουλος:

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση